Personlig kundekontakt​

Lokalt forankret​

Høj faglig kvalitet​

Kompetent bogholder varetager bogføring samt moms og skat

Hos Revision Horsens - din lokale revisor i Horsens - mellem Skanderborg og Vejle varetager vi bogføring samt moms og skat og andre administrative opgaver for en typisk bogholder. Vi tilbyder bogføring for små og mellemstore virksomheder i hele nærområdet samt for andre, der har brug for en bogholder.

Bogføring giver dig styr ​på din virksomhed

Fordelen ved at overlade en eller flere af dine administrative opgaver, såsom bogføring samt moms og skat til os er, at du får frigjort vigtige ressourcer til udvikling og optimering af din virksomhed.

Det kan også være, at du ligefrem mangler overblik i hverdagen, eller at du blot er træt af bogføring, lønregnskab og indbetaling af moms med videre.

Vi kan hjælpe dig med din bogføring, uanset hvilket bogføringsprogram du anvender, og du bestemmer selv, om vi skal sende en bogholder ud i din virksomhed, eller om vi skal løse opgaverne hjemme på vores kontor.

Vores professionelle indsigt i bogføringsbekendtgørelsen samt gældende skatte- og momsregler, gør os i stand til at effektivisere dine administrative processer. Dermed kan vi som bogholder skabe overblik over virksomhedens øjeblikkelige økonomi, med henblik på at opnå bedre resultater.

Hvad koster en bogholder i timen?

En timepris afhænger blandt andet af antallet af bilag og andre transaktioner. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på bogføring.

Du kan ringe til os på telefon 75 62 44 77 for at høre nærmere. Eller du kan skrive til os på e-mail info@revisionhorsens.dk.

Revision Horsens

Sundvej 35,

8700 Horsens

Telefon: 75 62 44 77

Email: info@revisionhorsens.dk

Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt